• X96 MAX (4Гб/64Гб)

X96 MAX (4Гб/64Гб)

  • Модель: X96 MAX (4Гб/64Гб)
  • Наявність: На складі
  • 1 599 грн

Завдяки вдосконаленому процесору Amlogic S905X2 (4 ядра, 64 біт) і сучасному відеоприскорювачу ARM Dvalin MP2 дані пристрої мають ряд відмінних рис. З'явилися версії з потужною оперативною пам'яттю 4 Гб стандарту DDR4, що є проривом для приставок на процесорах Amlogic, колишні версії яких обмежувалися лише 3 Гб ОЗУ.

Дані пристрої мають порт USB3.0 з більш швидкою швидкістю передачі даних, ніж USB2.0, що зручно для перегляду 4K контенту з зовнішніх USB накопичувачів. Підтримка більшості популярних медіа форматів, включаючи 4k Ultra HD, Full HD 1080p, сучасні формати стиснення H. 265 HEVC, апаратне декодування VP9.

X96 MAX працює на новій операційній системі Android 8.1. Має попередньо встановлений Google Play маркет для пошуку і установки додатків і різноманітного контенту. Є підтримка установки і пошуку додатків з інших джерел.

Смарт ТВ приставка X96 MAX є більш потужним і більш функціональним пристроєм, ніж звичайні модулі Smart TV вбудовані в Телевізори. Для X96 MAX доступно більше безкоштовного і різноманітного контенту і додатків. Також доступні повнофункціональні версії андроїд додатків, на відміну від урізаних версій для Smart TV телевізорів.

Смарт ТВ приставка медіаплеєр X96 MAX підключається до телевізорів в порт HDMI або AV порт. Можна підключити як до нових сучасних телевізорів, так і до старих моделей. Доступ до мережі Інтернет по бездротовому WiFi (плеєр має вбудований WiFi модуль), або можна підключити кабель Ethernet в спеціальний порт LAN медіаплеєра. 

Характеристики:

Виробник SmartTV: X96

Процесор SmartTV: Amlogic S905X2

Кількість ядер: 4

Частота процесора, ГГц: 2

GPU: Mail-G31 MP2

Операційна система SmartTV: Android версія: 8.1

Оперативна пам'ять, ГБ: 4

Покоління оперативної ПАМ'ЯТІ: DDR4

Flash пам'ять, ГБ: 64

HDMI вихід: ver 2.0

Порти USB 2.0: 1 шт.

Порти USB 3.0: немає

Роз'єм для SD-карт: MicroSD

Стандарт Wi-Fi: 2.4 ГГц, 802.11 b / g / n

Антена Wi-Fi: Вбудована

Стандарт Bluetooth: 4.0

LAN-порт: 100 Мбіт / с

Наявність ТВ-тюнера: немає

Окремий цифровий аудіовихід: S / PDIF оптичний

Максимальний відеорежим: 4K60

Аналогові інтерфейси: AV, 3.5 мм

Тип охолодження: пасивне

Оновлення прошивки через Інтернет: є

Блок живлення: зовнішній, 5В/2А

Пульт ДУ: ІК

Розмір корпусу: Стандарт

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду