• TWIN Circular Inverto Black Pro IDLB-TWNR41

TWIN Circular Inverto Black Pro IDLB-TWNR41

  • Виробник: Inverto
  • Модель: IDLB-TWNR41
  • Наявність: На складі
  • 333 грн

Супутниковий конвертер Twin LNB circular з круговою поляризацією являє собою пристрій, що забезпечує обробку сигналу, що передається з супутникових транспондерів. Встановлений у фокусі офсетної антени, конвертер забезпечує прийом і передачу сигналу з круговою поляризацією (права R і ліва L) на ресивер. Пристрій може використовуватися як для прийому каналів в стандартному SD і максимальному HD-якості.

Конструктивно конвертер Twin LNB circular з круговою поляризацією має два виходи і може працювати з двома ресиверами одночасно. Пристрій має один гетеродин з частотою 10,75 GHz, що забезпечує вхідний діапазон конвертору в діапазоні 11,7–12,75 GHz (верхній Ku-діапазон), на виході частоти складають 950-2000 MHz. Рівень шуму в пристроях забезпечується на рівні 0,2 - 0,3 dB.

Перевага використання таких Twin LNB circular конвертерів в тому, що немає необхідності встановлювати дві супутникові тарілки – досить поставити один конвертор і можна насолоджуватися переглядом передач на різних телевізорах одночасно.

Характеристики:

Виробник LNB: Inverto

Діапазон частот: Ku-діапазон

Кількість виходів: 2 (twin)

Поляризація: Кругова

Діапазон частот на виході: 950-2000 МГц

Частота гетеродина: 10750 МГц

Перемикання піддіапазонів: немає

Діаметр кріплення: 40 мм

Роз'єм: F-тип 75 Ом

Напруга живлення: права поляризація: 13 В

Коефіцієнт шуму: 0.2 дБ

Робочий діапазон частот: 11700 - 12750 МГц

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду